Inschrijven

Als u uw kindje wilt inschrijven voor een peuterschool, dan is de eerste stap het invullen van het inschrijfformulier. Dat kan hieronder digitaal of u kunt een inschrijfformulier invullen bij één van de peuterscholen.

  • Stap 1: Inleiding
  • Stap 2: Locatie
  • Stap 3: Gegevens kind
  • Stap 4: Gegevens ouder(s)
  • Stap 5: Gegevens controleren

Stap 1: Inleiding

Wat fijn dat u uw kindje wilt aanmelden voor een peuterschool van SCOH. Uw peuter is van harte welkom om bij ons te komen spelen en leren. Vanaf 2,5 jaar kan een kind worden geplaatst, maar inschrijven kan al eerder. We kunnen dan alvast een plekje voor uw peuter vrij houden.

Dit inschrijfformulier bestaat uit vijf stappen. U kunt via het menu links makkelijk weer terug, als u iets wilt veranderen. Houd u gegevens zoals BSN-nummers en telefoonnummers alvast paraat, die heeft u straks nodig. De gegevens die u invoert, gebruiken wij voor de subsidieverantwoording.

Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van dit inschrijfformulier, schroom dan niet om contact op te nemen met ons. U kunt ons op werkdagen tussen 09.00 – 17.00 uur bereiken via 070 – 311 01 99 en peuterscholen@scoh.nl. Of wandel eens binnen bij één van onze 22 locaties. Daar liggen papieren inschrijfformulieren en kan een medewerker u helpen met invullen.