Kosten

De peuterschool is niet duur. De kosten voor een peuterschool worden namelijk door de overheid en de ouders gezamenlijk gedragen. De hoogte van de eigen bijdrage verschilt per gezin en is afhankelijk van uw inkomen.

Korting
U krijgt altijd korting op de kosten voor de peuterschool. Heeft u van het Centrum voor Jeugd en Gezin een indicatie voor extra speelleertijd? U krijgt dan twee extra dagdelen gratis. Heeft u een Ooievaarspas, dan is de peuterschool helemaal gratis.

Wilt u weten wat de peuterschool kost? U komt erachter met de knoppen hieronder.
 

Wat kost het? Tarieventabel 

De peuterschool is niet duur!

Hoe vaak kan mijn kind komen?

De overheid betaalt mee aan twee dagdelen peuterschool, dus in totaal zes uur spelen en leren bij SCOH. Wilt u dat uw kind vaker komt? Uw peuter is van harte welkom. Wilt u meer weten over het afnemen van extra uren? Neem dan gerust contact op met SCOH Peuterscholen.

Wilt u weten op welke dagen uw kind kan komen en welke tijden de verschillende locaties hanteren? Kijk dan hier.

Heeft u een Ooievaarspas? Voor gezinnen die een Ooievaarspas hebben, is de peuterschool gratis. Deze infographic helpt u verder.
Heeft u geen Ooievaarspas? De hoogte van uw eigen bijdrage is afhankelijk van uw thuissituatie en de kinderopvangtoeslag. Deze infographic helpt u verder.